e-VANt

Bestelauto e-VANt 2022 richt zich op de last mile

Bestelauto, het vakblad voor kleintransport, organiseert op donderdag 15 december a.s., van 19.00 tot 21.00 uur een nieuwe editie Bestelauto e-VANt, een online event rond de elektrische bestelauto met de focus op de last mile.

Niemand kan er meer omheen: de transitie naar de elektrische bestelauto is in volle gang. Als je als ondernemer toe bent aan ‘nieuwe wielen’, komen er tal van vragen op je af. Want welke elektrische bestelauto’s zijn er eigenlijk? Kan ik er subsidie op krijgen? En kan ik dan nog steeds mijn aanhanger meenemen?

Daar is het Bestelauto e-VANt voor bedoeld: informeren over nieuwe elektrische bestelauto’s en alles wat daar bij komt kijken. Die elektrische bestelauto, die kun je nu al kopen, maar er komt veel af op je af als je met je bedrijfsauto in de binnenstad moet zijn. Er gaan bijvoorbeeld vanaf 2025 emissievrije zones gelden in veel Nederlandse steden. Het is druk in de binnenstad, dus is het niet een goed idee om die bestelauto te laten staan en met een elektrische cargobike de stad in te gaan? En mijn huidige dieselbestelauto, hoe lang kan ik die nog gebruiken?

Op donderdag 15 december van 19.00 tot 21.00 uur praten we u in een paar uur bij over alles rond de elektrische bestelauto. Aansprekende partners als Ford PRO en Babboe Pro laten hun nieuwste elektrische bestelauto’s en cargobikes zien, kennissessies zijn er ook van onder meer van Jos Sluijsmans van het International Cargobike Festival, Webfleet, Jasper Engel van Oxcart en VDZ Projecten. En daarmee hebben we nog lang niet het hele programma verklapt…

Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

Bent u ondernemer of wagenparkbeheerder? Kom dan bij Bestelauto e-VANt alles te weten over de transitie naar de elektrische bestelauto en hoe je er in de praktijk mee werkt. Meld u nu kosteloos aan voor het Bestelauto eVANt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.