Nieuws

Bluekens: ‘Wij gaan gewoon door met EV’

Bluekens EV, importeur van StreetScooter in Nederland, heeft kennisgenomen van het stopzetten van de productie van de StreetScooter door Deutsche Post DHL. Het bedrijf benadrukt dat dit geenszins een afbouw van de activiteiten voor Bluekens EV betekent. Met de opgebouwde kennis en expertise is Bluekens EV de partner voor overheid, instellingen en marktpartijen voor een verdere verduurzaming van de (stads-) logistiek. Niet het voertuig, maar de emissievrije oplossing staat centraal bij Bluekens EV.

Gert-Jan Jonker, Business Manager: “Wij geloven in emissievrije stadslogistiek en hebben de afgelopen jaren zeer veel kennis en expertise opgebouwd. StreetScooter blijft vanuit de zero-emission gedachte een van de beste alternatieven.”

Bluekens EV is in gesprek met Deutsche Post DHL Group en StreetScooter GmbH over wat dit besluit exact betekent voor de Nederlandse markt. Bluekens EV zal officiële berichtgeving van DPDHL hierover afwachten. In de loop van volgende week verwacht Bluekens EV meer bekend te kunnen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.