Nieuws

Foto’s: Sport Edition van Peugeot Expert

Of het aan het winnen van het WK Voetbal ligt weten we niet, maar Peugeot heeft besloten een ‘Sport Edition’ uit te brengen van de Peugeot Expert, compleet met de Franse driekleur.

De Expert Sport Edition is gebaseerd op de Expert Premium Pack. Hij heeft een gelimiteerde oplage (al zegt Peugeot niet precies hoeveel er zijn) en is voorzien van speciale in- en exterieurdetails. Zo heeft de Sport Edition een badge met uniek serienummer en instaplijsten met LED-verlichting. Tevens heeft hij glaslook panelen aan de buitenzijde, plus hoogglans zwarte spiegelkappen en kleuraccenten. Van binnen is de Sport Edition onder meer voorzien van deels geperforeerde zwarte Eco-lederen comfortstoelen met rode stiksels en het gestanste Peugeot-logo in de rugleuning.

De Peugeot Expert Sport Edition is leverbaar als Standard, als verlengde Long en als dubbele cabine. De Sport Edition beschikt standaard over de 2.0 BlueHDI diesel, naar keuze met 150 of 180 pk. Op de krachtigste versie is de achtgangs automaat gemonteerd.

De Peugeot Expert Sport Edition is verkrijgbaar vanaf 29.350 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.