Nieuws

Koot Infrawerken uit Utrecht heeft onlangs met de Renault Master Z.E. haar nieuwste volledig elektrische Renault bestelauto in de vloot opgenomen.

Als full-service bedrijf in infrawerken en verkeerstechniek werkt Koot Infrawerken regelmatig in de grote steden. Het bedrijf is gespecialiseerd in bestratingen en rioleringsprojecten. Om aan de huidige- en toekomstige eisen van opdrachtgevers te voldoen is er flink geïnvesteerd in het wagenpark.  Hierdoor is Koot in staat de werkzaamheden volledig uitstootvrij uit te voeren.

Bij de zoektocht naar de eerste volledig elektrische bedrijfswagen werd door Koot het contact gelegd met Richard Both van Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard. Dit merkonafhankelijke Bovag autobedrijf adviseert MKB-bedrijven op het gebied van (duurzame) mobiliteit en specifiek bedrijfswagens.

De eerste Renault Kangoo Z.E. werd dan ook snel gekocht en door Both op locatie bezorgd. Inmiddels rijden er meerdere volledig elektrische voertuigen van het type Kangoo, Zoe en nu dus de Master. De Master Z.E. is in samenspraak met Koot Infrawerken volledig naar wens ingericht en voorzien van de vereiste LED-signaleringsverlichting.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.