Nieuws

Nieuw alu imperiaal van Front Runner

Front Runner, bekend om zijn overlanding- en kampeeruitrusting, kondigt de lancering van het Slimpro Van Rack systeem aan. Het nieuwe dakdraagsysteem geeft de bestelwagenmarkt een rek met meerdere opties, van kamperen tot het vervoeren van ladingen.

Na de overname door Dometic maakt Front Runner nu deel uit van de Dometic Group. Front Runner en Dometic zijn beide vertrouwde uitrustingsbronnen voor overlanding-uitrusting en het Slimpro Van Rack draagt dezelfde erfenis, tegen een prijs die niet afdoet aan kwaliteit. Het rek werd ontwikkeld als een samenwerkingsproject tussen de twee merken, waarbij de sterke aanwezigheid van Dometic in de camper- en bestelautomarkt werd gecombineerd met het vernuftige dakdragerontwerp van Front Runner.

Het Slimpro Van Rack volgt in de voetsporen van het beproefde Slimline II dakdragersysteem voor de meeste voertuigtypes en het onlangs gelanceerde Slimsport dakdragersysteem voor Pick-Ups en SUV’s. Met bestelwagens die sterk variëren in afmetingen, vormen en toepassingen is dit nieuwe dakdraagsysteem ontworpen om in hoge mate aanpasbaar te zijn. Het beschikt over een verstelbaar lattensysteem om plaats te bieden aan zowat elk type op het dak gemonteerde uitrusting, zoals airconditioningunits, dakramen en ventilatieopeningen. Het Slimpro Van Rack is compatibel met de meeste bestelwagenafmetingen dankzij de verstelbaarheid van de voetrail van het Rack. Hierdoor past het op meerdere bestelwagenlengtes, terwijl het sterk verstelbare lattensysteem stevigheid en sterkte biedt. Bestaande OEM-montagepunten moeten worden gebruikt om de voetlijst te installeren, boren is niet nodig. Bovendien kan het rek dankzij het ontwerp gemakkelijk worden aangepast aan bestelwagens met hoog en laag dak.

In overeenstemming met de traditie van Front Runner, is het nieuwste rek licht in gewicht en laag in profiel. De slanke en onopvallende esthetiek betekent echter niet dat er concessies worden gedaan aan de laadcapaciteit. Of het nu gaat om een langeafstandsmissie, een weekendtrip of het vervoeren van materiaal zoals bouwmaterialen en voorraden, het platte profiel en zeer modulaire rek is ontworpen om grote ladingen te dragen.

Het Front Runner Slimpro Van Rack is nu beschikbaar voor consumenten om te kopen (1025 tot 2.135,00 euro), rechtstreeks uit de online shop, in de showroom in Hannover of via een lokale officiële Front Runner dealer.

Het nieuwste reksysteem van Front Runner is compatibel met de volgende voertuigen:

  • – Citroen Jumper (2014 – Actueel)
  • – Fiat Ducato (2014 – heden)
  • – Ford Transit (2013 – heden)
  • – Mercedes-Benz Sprinter (2007 – heden)
  • – Peugeot Boxer (2014 – Actueel)
  • – Ram Pro Master (2014 – Actueel)
  • – Volkswagen Crafter (2017 – heden)

De rekkensets zijn verkrijgbaar voor verschillende lengte- en hoogteopties.

Het rek is zeer veelzijdig dankzij dwarsbalk latten en zijprofielen met T-sleuf kanalen, hetzelfde als voor Slimline II rack kits – waardoor de Slimpro Van Rack kan worden aangepast voor elk avontuur met de meeste van de 55 + boven- en zij gemonteerde accessoires Front Runner biedt. Bovendien kunnen Expedition Rails worden geïnstalleerd aan de zijkanten, voorkant of achterkant om een mand-stijl look en functionaliteit te creëren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.