Nieuws

Nieuwe tolbox UTA voor bestelauto’s

UTA, aanbieder van tank- en servicekaarten in Europa, breidt zijn portfolio van interoperabele toloplossingen uit met UTA One Move. Dit is een nieuwe on-board unit voor de afhandeling van tolkosten in vier Europese landen. Deze oplossing is ontworpen voor voertuigen tot 3,5 ton, waaronder auto’s, MPV’s en bestelwagens.

Carsten Bettermann, CEO of UTA zegt hierover het volgende: “We bieden al jaren toloplossingen zoals de gewaardeerde UTA One voor de Europese mobiliteit van onze klanten in de transport- en logistieke sector. Met de UTA One Move lanceren we een nieuw product dat deze service uitbreidt voor een lichtere voertuigklasse. Dit is een volgende stap richting ons doel om een mobiliteitsdienstverlener met een allesomvattend portfolio te worden.”

UTA One Move maakt een snelle en efficiënte facturering van weg- en parkeertol in Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje mogelijk, met inbegrip van de verkeersluwe zone in de historische binnenstad van Milaan. Bovendien is deze oplossing ook te gebruiken op de veerdienst van Caronte tussen het vasteland van Italië en Sicilië.

UTA One Move richt zich op wagenparkbeheerders en chauffeurs in Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje, alsmede op internationale klanten die deze landen doorkruisen. Naast de handige afhandeling van de tolkosten helpt de nieuwe tolbox ook om de administratieve processen voor wagenparkbeheerders te vereenvoudigen en te optimaliseren. Zo maken elektronische verwerking en duidelijke facturering de tijdrovende afhandeling van contant geld en papierwerk overbodig, hetgeen een hoop tijd bespaart. Gebruikers kunnen ook eenvoudig voertuig- en kentekenwijzigingen doorvoeren via het online Servicecentrum van UTA.

UTA One Move is ontwikkeld voor een snelle, gemakkelijke installatie op de voorruit en wordt volledig geconfigureerd geleverd. Een externe voeding is niet nodig, vanwege de meegeleverde, reeds geplaatste batterijen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.