Nieuws

Toyota gaat de 8-traps automatische transmissie van Aisin vanaf nu leveren in combinatie met de 122 pk sterke 2.0 D-4D motor van de ProAce. Eerder was deze automaat enkel leverbaar op de topversie met 177 pk. De nieuwe aandrijflijn komt eerst beschikbaar voor personenbusjes, de gesloten bestelautoversies krijgen deze pas later dit jaar.

Toyota start per direct de verkoop van de ProAce Dubbele Cabine in Dynamic uitvoering met de nieuwe aandrijflijn. Medio maart zijn de eerste exemplaren beschikbaar. Ten opzichte van de 1,5-liter motor met 88 kW/120 pk en handgeschakelde versnellingsbak is de meerprijs 2.450 euro, excl. BTW en BPM natuurlijk. De CO2-uitstoot bedraagt 149 g/km.

Vrijwel direct na de productiestart van de ProAce Dubbele Cabine Dynamic met de nieuwe aandrijflijn komt deze ook beschikbaar voor de ProAce SHUTTLE 9-persoonsbussen. Later dit jaar komt de nieuwe aandrijflijn ook beschikbaar voor de ProAce Compact (CDV) en de ProAce Worker en Long Worker (MDV) – de gesloten bestelvarianten – in vrijwel alle uitvoeringen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.