Nieuws

Van Mossel neemt Fiat-dealer Otten over

Per 1 september heeft Van Mossel Automotive Groep de activiteiten van Autobedrijf Otten overgenomen. Door deze overname zijn de merken Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo en JEEP toegevoegd aan het merkenpallet. De vestiging gaat verder na de overname onder de naam Van Mossel Breda. Alle betrokken medewerkers zijn in dienst getreden bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven voorlopig werkzaam vanuit dezelfde locatie.

Links Alphons Otten (directeur Autobedrijf Otten), rechts Eric Berkhof (algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep)

Autobedrijf Otten was officieel dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional (bedrijfswagens) en Jeep. Tevens was zij officieel servicepunt van genoemde merken en van Chrysler en Dodge. Het autobedrijf was jarenlang een begrip in de omgeving. Alphons Otten, huidig directeur/eigenaar: “De geschiedenis van autobedrijf Otten gaat terug naar 1883 toen Piet Otten een smederij opende aan de Havermarkt in Breda. Zoon Frans Otten verzette de bakens en haakte in op de groeiende belangstelling voor mobiliteit. De eerste auto werd snel verkocht en het bedrijf bloeide uit tot een onderneming van formaat. In Van Mossel zie ik een overnamepartner die de toekomst van dit bedrijf veilig stelt. Ik ben verheugd de vestiging de komende jaren te mogen blijven leiden onder de Van Mossel vlag met alle voordelen die deze krachtige groep met zich meebrengt.”

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep, voegt eraan toe: “Door deze overname zijn we niet alleen vele mooie merken rijker, maar bevinden we ons voortaan met ons autobedrijf op de voor ons strategische locatie Breda. Naast de vestiging in Breda openen we dit jaar ook nog een vestiging in Tilburg voor deze merken. Wij zijn zeer trots om hiermee aan de slag te gaan. Ook hier zal een nieuwe klantenschare kennis gaan maken met onze filosofie: Van Mossel biedt meer dan u verwacht.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.