Nieuws

2 juni open dag bij Instra

Instra is als sinds 1991 een befaamd inbouwer van bedrijfswageninrichtingen. Op zaterdag 2 juni a.s. houdt Instra in haar nieuwe vestiging in Uden een open dag.

Het team van Instra ontwikkelt voor ieder merk en type bedrijfswagen en voor alle denkbare branches. Inrichtingen worden geheel naar de wensen van de klant uitgedacht; toespitst op persoonlijke voorkeuren van de gebruiker of gestandaardiseerd voor een complete afdeling. Instra maakt daarbij alleen gebruik van hoogwaardige materialen.

Een goed doordachte bedrijfswageninrichting brengt volgens Instra niet alleen rendement door minder tijdsverlies bij het zoeken naar de juiste spullen in de bus. De eindklanten hangen ook (onbewust) waarde aan het gebruikte gereedschap van een monteur. De auto is daar onderdeel van.

Instra kiest al sinds het prille begin voor Bott bedrijfswageninrichting. Dit Duitse merk is altijd één van de betere geweest. Ze hebben een heel slimme methode bedacht om “kastjes te bouwen”. Doordat de staande delen van enorm sterk materiaal worden gemaakt, kan alles wat ertussen gemonteerd wordt (dit zorgt vaak voor de grootste massa) uit heel licht aluminium gemaakt worden. Hierdoor heeft Bott de hoogst mogelijke veiligheidsnormering weten te behalen bij TüV crashtests. En noem het toeval of niet: dit komt het gewicht en de levensduur ook nog eens ten goede!

Instra verwachten van klanten dat het de kans krijgt om een inkijkje te nemen in hun bedrijf tijdens het ontwerp van hun bedrijfswageninrichting. Veel ondernemers zijn trots op hun organisatie en nemen Instra met veel liefde en plezier mee in hun dagelijkse bezigheden. “Op die manier krijgen wij een goed beeld van de behoefte. Bij voorkeur maken we dan ter plekke ook meteen een 3D ontwerp.

In sommige gevallen worden de medewerkers die de bus gaan gebruiken daarbij betrokken zodat we samen de juiste keuzes maken voor de toekomst. Iedereen is dan onderdeel van de verbetering en dat draagt bij aan een beter eindresultaat. Ondanks dat we landelijk bekend zijn en daar een organische groei uit komt, hebben we een sterke focus op de lokale ondernemer. Vanaf één voertuig (en dat kan van alles zijn) zijn bedrijven bij ons van harte welkom. We zijn sterk geworden in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. Sterk in het ontzorgen van het hele inbouwproces. Het volume van een wagenpark maakt daarin geen verschil. We kiezen heel bewust voor de hoogste kwaliteit tegen een Brabantse prijs. Het moet goed zijn! Alleen dan is het goed genoeg”, aldus Instra in de uitnodiging.

2018 is een belangrijk jaar voor Instra, waarin het het team op volle sterkte brengt en inmiddels is verhuist naar een nieuw pand in Uden. Daardoor creëert Instra ruimte en mogelijkheden om het maatwerk productaanbod te vergroten.

Op zaterdag 2 juni zet Instra de deuren open van 10.00 tot 17.00 om u de gelegenheid te geven een kijkje te komen nemen in de nieuwe werkplaats. Natuurlijk kan iedereen dan te weten komen wat Instra voor elk bedrijf kan betekenen.

www.instra.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.