Nieuws

Everon, het laadbeheerplatform van EVBox Group, geeft wagenparkbeheerders en locatiemanagers controle over de prestaties van hun laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen met behulp van de nieuwe Business Portal.

Everon’s Business Portal is een krachtig dashboard dat realtime inzicht biedt in de status van een laadpaal, het laadgedrag en het energieverbruik. De Business Portal helpt wagenparkbeheerders en locatiemanagers om betere beslissingen te nemen en hun laadinfrastructuur te optimaliseren op basis van uitgebreide data.

In de huidige markt van laadbeheersoftware hebben wagenparkbeheerders een beperkt overzicht van het totale energieverbruik van hun wagenpark en de prestaties van bijbehorende laadpalen. Locatiemanagers missen de controle over hun stroomtoevoer, de laadpunten en parkeerplaatsen. Business Portal biedt bedrijven en beleidsmakers de middelen om deze problemen te voorkomen.

Of een bedrijf slechts een paar of zelfs duizenden laadpunten en elektrische auto’s beheert, wagenparkbeheerders en locatiemanagers hebben altijd via één dashboard het overzicht van alle laadgegevens. Met Business Portal controleren gebruikers het energieverbruik van de laadpalen, het laadgedrag en de gegenereerde inkomsten. Everon’s Business Portal werkt met alle laadpalen die OCPP-conform zijn. Op dit moment is Everon geïntegreerd met EVBox, Alfen, ABL, BTCPower en Schneider Electric.

Everon’s Business Portal maakt het beheer van laadinfrastructuur een stuk eenvoudiger. Het is een plek waar gegevens en beslissingen samenkomen. Het uitgebreide inzicht in de laadgegevens helpt beleidsmakers hun laadnetwerk optimaal te beheren, de totale eigendomskosten te minimaliseren en de efficiëntie van hun laadpalen te maximaliseren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.