Nieuws

Ineos Grenadier nu te bestellen

1

Ineos Automotive heeft zijn orderboeken geopend voor de langverwachte Grenadier 4X4 en zijn volledige online configurator gelanceerd. Klanten met een bestaande reservering in alle lanceringsmarkten in Europa, Sub-Sahara Afrika, het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland kunnen online hun Grenadier-configuratie voltooien en formeel hun bestelling plaatsen.

Dit is de nieuwste mijlpaal in de richting van het realiseren van Sir Jim Ratcliffe’s visie voor een utilitaire, capabele 4X4 die betrouwbaar is en voldoet aan de wensen van vandaag.

Het ongecompliceerde Grenadier-range is eenvoudig te configureren met een breed scala aan opties en accessoires. Afhankelijk van de markt is de Grenadier verkrijgbaar als tweezits en vijfzits Utility Wagon voor diegenen die een gestripte off-road voertuig nodig hebben, en als vijfzits Station Wagon met vooraf geconfigureerde Trialmaster- en Fieldmaster-uitvoeringen, geïnspireerd op Belstaff.

Een aanbetaling – restitueerbaar totdat het verkoopcontract is ondertekend – zorgt voor een productieplek. Ineos Automotive heeft al meer dan 160 verkoop- en servicepunten over de hele wereld aangesteld. De fabriek in Hambach ligt op schema om in juli 2022 met de serieproductie te beginnen.

De online configurator en volledige informatie over prijzen, specificaties en het bestelproces zijn beschikbaar op ineosgrenadier.com.


1 reactie op “Ineos Grenadier nu te bestellen

  1. Jos schreef:

    Ik wil een ineos bestellen in België maar hoe doe ik dat via hedin krijg ik geen antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.