Nieuws

Ineos kiest dealers voor Benelux

Ineos Automotive heeft de partner bekendgemaakt die de eerste vier verkooppunten in de Benelux gaat beheren. Deze behoren tot de eerste 160 locaties die nog worden bevestigd, in markten over de hele wereld.

Eind 2022 zal Ineos volgens planning een netwerk van 200 verkoop- en servicepunten in meer dan 50 landen hebben voor de Grenadier, inclusief gevestigde dealergroepen, 4X4-specialisten en dealers van landbouwmachines.

Hedin Mobility Group, een van Europa’s grootste private autodealers met 190 locaties en vertegenwoordiger van meer dan 30 automerken, is gekozen als distributeur en dealer van Ineos Automotive voor de Benelux.

De eerste vier dealerlocaties van Hedin Mobility Group in de Benelux die tot dusver zijn bevestigd, zijn:

  • Lokeren, België
  • Zaventem, België
  • Utrecht, Nederland
  • Luxemburg, Luxemburg

Ineos werkt samen met Hedin aan het opzetten van verkooppunten en de voorbereiding op de ontvangst van klanten in de komende maanden. Dat proces omvat een intensief Ineos-trainingsprogramma voor de verkopers en technici. De eerste van de aangewezen locaties wordt deze zomer geopend.

Er wordt naar gestreefd dat de meeste klanten in de Benelux zich altijd binnen 50 km van een officieel verkoop- of servicepunt bevinden. De verkooppartners vormen de kern van het servicenetwerk, terwijl zorgvuldig geselecteerde werkplaatspartners voor extra geografische dekking gaan zorgen.

“Wij hebben meer dan een jaar intensief gezocht naar partners die ons enthousiasme en onze passie voor de Grenadier delen,” zei Klaus Hartmann, Head of Europe van Ineos Automotive. “Hedin Mobility Group begrijpt 4X4-rijders en hun specifieke eisen, en heeft een lange staat van dienst als het gaat om sterk gepersonaliseerde klantenservice. Samen zullen wij klanten voor de Grenadier graag het advies, de begeleiding en de ondersteuning bieden die zij van ons vragen.”

Hedin Mobility Group is aangewezen als verkooppartner voor de Ineos Grenadier in 11 landen in Europa, waaronder de Benelux, Zwitserland, de vier Scandinavische landen Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland, en ook Estland, Letland en Litouwen.

Potentiële klanten kunnen hun dichtstbijzijnde Grenadier-dealer vinden met een interactieve kaart op ineosgrenadier.com

De volledige technische specificaties en prijzen van de Ineos Grenadier, die ook in een bedrijfswagenversie gebouwd wordt, worden eind april bevestigd en orders kunnen in mei worden geplaatst. Voor prijzen van de Ineos Grenadier in de Benelux dienen klanten rechtstreeks contact op te nemen met de Hedin Mobility Group in hun respectievelijke markt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.