Nieuws

Rhino Products brengt een nieuwe en verbeterde aluminium imperiaal op de markt en introduceert daarmee hun snelst te monteren imperiaal – het nieuwe KammRack.

Het nieuwe KammRack, een upgrade van het bestaande AluminiumRack, heeft een reeks ontwerpverbeteringen ondergaan. Hiermee past het nog beter bij het moderne design van bedrijfswagens.

Zoals de nieuwe naam al aangeeft, profiteert het KammRack nu van het uiterst aerodynamische ‘Kamm’ druppelvormige profiel, dat ook door Rhino wordt gebruikt in hun nieuwe serie dakdragers. Deze verbeterde aerodynamica, in combinatie met een aluminium ladderrol over de volle breedte en een verrassend snelle montage door slechts één persoon, zal het KammRack zeker tot een grote favoriet maken bij wagenparken en professionele gebruikers.

Gewichtsvermindering is een van de belangrijkste items voor veel fabrikanten van bedrijfswagens. Het nieuwe KamRack biedt een aanzienlijke gewichtsbesparing ten opzichte van vergelijkbare imperiaals op de markt. Daarbij wordt er geen afbreuk gedaan aan de stevigheid en heeft het diverse externe crashtesten ondergaan.

Dankzij een nieuwe innovatieve montagemethode is de opbouw van het KammRack snel en eenvoudig. De zijframes kunnen gemakkelijk aan elkaar worden geklikt, waardoor de complete montage door één persoon in ca. 25 minuten kan worden uitgevoerd.

Bij de nieuwe productlancering zei Steve Egerton, CEO: “Onze focus bij Rhino Products is altijd gericht op voortdurende productontwikkeling en innovatie. Omdat het landschap van de bedrijfswagens zich blijft ontwikkelen, is het belangrijk dat onze producten dat ook doen. Het nieuw geintroduceerde KammRack, samen met onze nieuwe KammBar Pro and KammBar Fleet, vertegenwoordigt een nieuwe generatie accessoires voor bedrijfswagens, met een modern design en functionaliteit als belangrijkste leidraad. Voor 2023 hebben we nog meerdere uitdagende projecten op stapel staan, en ik kijk ernaar uit om in de komende maanden meer details hierover te kunnen geven.”

Het nieuwe KammRack is vanaf maandag 13 maart beschikbaar via Rhino’s verkooppunten en montagecentra.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.