Nieuws

Praxis start samenwerking met KAV2GO

Bouwmarkt Praxis biedt als pilot een extra transportservice aan in samenwerking met KAV2GO. Via KAV2GO wil Praxis het voor klanten nog makkelijker maken om gekochte spullen mee naar huis te nemen. Zes Praxis winkels doen mee aan deze pilot.

De pilot is in het najaar van 2020 gestart bij zes Praxis-winkels in Amsterdam Zuidoost, Assen, Duiven, Goes, Leeuwarden en Roermond. De pilot zal een jaar duren en indien de resultaten positief zijn, zal deze service worden uitgerold naar alle 193 Praxis-winkels.

Praxis wil klussen voor klanten toegankelijker maken. Met de nieuwe verhuurservice KAV2GO biedt de bouwmarkt klanten de mogelijkheid om gekochte producten makkelijk te vervoeren. De bussen staan bij de winkel en kunnen op uurbasis worden gehuurd. De klant betaalt dus alleen voor de tijd en kilometers die hij nodig heeft, en er is geen eigen risico. De bussen zijn 24/7 beschikbaar. Rick Zijnen, Coördinator Services Praxis, over de nieuwe samenwerking: “Praxis is blij een extra transportservice aan zijn klanten te kunnen aanbieden, zodat ook grote aankopen snel en veilig meegenomen kunnen worden en de klant direct aan zijn klus kan beginnen.”

Aanmelden kan snel en eenvoudig bij de KAV aanmeldzuil in de Praxis-winkel, via de app of de website van KAV2GO: www.kav2go.nl/praxis-busje-huren. Een klant is binnen vijf minuten aangemeld en heeft dan direct toegang tot de bestelbus van KAV2GO. De deuren van de bus worden vervolgens geautomatiseerd geopend door de helpdesk of de app van KAV2GO waarna de klant de bus kan starten en de aankopen direct mee naar huis kan nemen. Wanneer de bus is teruggebracht bij de Praxis-winkel worden de deuren weer vergrendeld en zal binnen 24 uur de verrekening van de borg plaatsvinden.

Ook Hemmie Kerklingh, Algemeen Directeur/Eigenaar KAV2GO, is verheugd met de nieuwe samenwerking: “Deze nieuwe vorm van verhuur met de app ontzorgt Praxis en de klant kan de aangeschafte producten direct mee naar huis nemen. En hoe groot je product ook is, KAV staat niet voor niets voor Kan Alles Vervoeren!”

KAV2GO biedt dezelfde service niet alleen bij Praxis aan, maar ook bij vestigingen van Gamma, Ikea en Hornbach.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.