Nieuws

Renault introduceert Trafic Business

Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

De nieuwe Renault Trafic Business combineert een gunstige prijsstelling met een rijke uitrusting. Zo is deze versie standaard uitgerust met onder andere airconditioning, LED-koplampen, MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met smartphone-connectie via Apple CarPlay of Android Auto, een met leder bekleed stuurwiel en parkeersensoren aan de achterzijde.

De Business-uitvoering is leverbaar als Gesloten Bestel en als Dubbele Cabine, beide in de lengte- en hoogtemaat L2H1. Er is ook keuze uit twee dieselmotoren: de Energy dCi 120 met handgeschakelde versnellingsbak en de krachtigere Energy dCi 145 met automatische EDC-transmissie.

De Renault Trafic Business is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 19.970 euro. Met een netto bijtelling vanaf 219 euro per maand voor de Trafic Business Gesloten Bestel L2H1 met Energy dCi 120-motor betaalt de berijder circa 70 euro per maand minder bijtelling ten opzichte van een vergelijkbaar uitgeruste versie. De levering van de Renault Trafic Business start in het najaar.

Bestelauto reed vorig jaar in de nieuwste versie van de Trafic


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.