Nieuws

Toyota introduceert grote ProAce Max

Toyota breidt haar bestelautogamma verder uit naar boven met de ProAce Max, de grootste bestelauto in het gamma van het Japanse merk. Dat bestaat naast ProAce Max ook uit de ProAce City en de ProAce Worker.

Als grootste voertuig in de Toyota Professional line-up is de ProAce Max verkrijgbaar in zes verschillende configuraties. De ProAce Max is leverbaar in twee wielbases, drie lengtes en drie hoogtes voor meerdere laadmogelijkheden. In de grootste uitvoering heeft de ProAce Max Electric een laadcapaciteit van 17 m³.

Laden en lossen is eenvoudig dankzij deuren over de volledige hoogte en een praktische vierkante opening met lage drempel voor een gemakkelijke toegang. Voor het eerst bij een Toyota openen de deuren 270 graden, waardoor de laadruimte langs de stoeprand en de toegang tot de cabine worden gemaximaliseerd.

De nieuwste batterij-elektrische technologie biedt een actieradius tot 420 km (WLTP). Daarnaast biedt de ProAce Max een hoog laad- en trekvermogen. Precieze details hierover volgen in een later stadium. Het ProAce Max-platform is toonaangevend voor ombouwmogelijkheden. Hij is verkrijgbaar in een- of drieweg kipper- en dropside-configuraties, inclusief de optionele Chassis, Platform en Crew Cab lay-out met twee rijen zitplaatsen.

Tien jaar garantie

Net als voor elke Toyota geldt ook voor de nieuwe Toyota ProAce Max tien jaar garantie, zolang de auto in onderhoud is bij de officiële Toyota-dealer of Erkend Reparateur. Tien jaar garantie geldt ook op het batterijpakket van de batterij-elektrische ProAce Max. Toyota focust zich primair op emissievrije aandrijving van haar bestelauto’s, maar indien gewenst is ook de ProAce Max met een dieselmotor te krijgen.

ProAce modellengamma

Samen met de lancering van de nieuwe ProAce Max krijgt ook het ProAce-modellengamma een ingrijpende update met een nieuw familiegezicht voor de modellen. Zowel de ProAce City als ProAce Worker, zoals de opvolger van de in 2016 geïntroduceerde ProAce heet, krijgen daarnaast de nieuwste generatie batterij-elektrische technologie. Hiermee krijgen beide modellen meer elektrische range.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.