Nieuws

Wensink Lease & Services en Fleetcraft bundelen de krachten en hebben onlangs een strategische samenwerkingsovereenkomst. Beide specialisten in wagenparkbeheer gaan per direct de krachten bundelen. Hiermee versterken Wensink Lease & Services en Fleetcraft elkaar op het gebied van fleet management, beheer en consultancy.

Er worden hoge eisen gesteld aan mobiliteit van bedrijven. Hiervoor zijn specialisten nodig die niet alleen operationeel technisch wagenparkbeheer verzorgen, maar ook kunnen adviseren over voertuigconfiguraties, financiën en inzet. Zowel Wensink Lease & Services als Fleetcraft beschikken over deze specialistische kennis. Door het aangaan van een strategische samenwerking zijn beide bedrijven nog slagvaardiger voor de toekomst.

Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer in brede zin. Met Fleetcraft hebben wij een perfecte partner gevonden om zowel onze personen- als bedrijfswagenklanten volledig te ondersteunen. De jarenlange ervaring van Fleetcraft in het merkonafhankelijk beheren van complexe vloten voor vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s is een welkome aanvulling op onze dienstverlening.”

Laurens Stigter (links) en Jan Willem Gosseling zetten de handtekeningen

Jan Willem Gosseling, directeur Fleetcraft: “Door deze strategische samenwerking zijn we beter toegerust voor de toekomst en kunnen we meer specialistische diensten en producten aanbieden. Onze kennis en expertise op het gebied van fleet management en logistiek zal ook worden ingezet om de klanten van Wensink volledig te ontzorgen. Hiermee versterken beide bedrijven hun positie in de markt en borgen we als Fleetcraft de continuïteit als onafhankelijke fleet management specialist naar de toekomst.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.