Praktijk

Tailormade koeriersauto van Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens biedt ondernemers in de koeriers-, expres- en pakketbranche carrosserie-oplossingen op maat. Volkswagen Bedrijfswagens breidt dat maatwerk nu uit met tailormade oplossingen van gecertificeerde bedrijven als cityBOX en de nieuwe partner Karhof.

Of je al jaren een transportbedrijf leidt of recent als zzp’er bent begonnen als koerier; de beste mobiliteit is voor elke ondernemer van cruciaal belang. Met de Caddy, Transporter en Crafter biedt Volkswagen Bedrijfswagens de ideale basis voor het lichte én zware koerierswerk. Daarnaast levert het merk maatwerk met tailormade bezorgoplossingen. Dankzij de samenwerking met ombouwers cityBOX en de nieuwe partner Karhof kan elke koeriersdienst via Volkswagen Bedrijfswagens nu zijn eigen, ultieme Crafter chassis-cabine met gesloten-laadbakopbouw samenstellen. Voorzien van lichtgewicht zijwandpanelen, lat-om-lat betimmering en leverbaar met een volledig gespoten laadbak. Bovendien zijn de laadbakken in verschillende lengte- en hoogtevarianten leverbaar.

Nieuw van Volkswagen Bedrijfswagens is tevens een pakket aan WA- en Casco-verzekeringen voor deze sector. Daarmee ontzorgt het merk koeriers-, expres- en pakketdiensten nog verder, en helpt Volkswagen Bedrijfswagens klanten ook bij dit aspect van het ondernemen. Met het nieuwe pakket aan verzekeringen komt Volkswagen Bedrijfswagens tegemoet aan vragen uit de branche om voertuigen in deze sector in dekking te nemen. De speciale ‘koeriersverzekering’ is zowel in combinatie met Financial Lease als Full Operational Lease af te sluiten.

Volkswagen Bedrijfswagens biedt ondernemers in de koeriers-, expres- en pakketbranche tijdens de ‘Verschil moet er zijn’-campagne tijdelijk extra voordeel, tot zelfs 6.000 euro. Zo is er tijdens de actieweken (tot en met 28 oktober) tijdelijk 3.500 euro voordeel op de Crafter Gesloten Bestelwagen en de Crafter Chassis met dubbellucht, plus een inruilpremie van 1.500 euro bij aanschaf van een nieuwe Crafter. Daarnaast biedt het merk in samenwerking met cityBOX en Karhof ook nog eens 1.000 euro voordeel op de gesloten-laadbakopbouw.