Nieuws

Acht nieuwe Masters voor De Bresser

Erkend verhuizer de Bresser Verhuizingen en full service logistiek dienstverlener De Bresser Logistiek, beide onderdeel van dezelfde organisatie, namen onlangs acht Renault Master CCAB L4 bestelauto’s  in ontvangst, welke geleverd werden door BAS Truck Center.

De Masters zijn deels ter vervanging en deels ter uitbreiding van het wagenpark. Tomas Brands, algemeen directeur De Bresser Verhuizingen,, stelt dat het 100 jaar oude bedrijf hiermee voorsorteert op verwachte groei.

Transport vormt de rode draad voor De Bresser Verhuizingen. Vanuit vestigingen in Oisterwijk, Tilburg en Breda bedienen 75 medewerkers dagelijks alle klanten. Tomas Brands: “We zijn specialist in particulier, zakelijk en internationaal verhuizen, aangevuld met internationaal meubelvervoer voor de B2B markt. Daarnaast richt De Bresser Logistiek zich op het vervoer van ziekenhuis- en verpleegbedden in Nederland, België en Duitsland. Daar passen veilige en goed presterende Renault Trucks bedrijfswagens bij. Die hebben we met deze acht Masters absoluut gevonden.”

De eerste ritten zijn inmiddels al gereden. “En onze chauffeurs zijn enthousiast”, vertelt Tomas Brands. “De eerste bus ontvingen we al in november, dus we wisten bij de levering van de overige voertuigen wat we konden verwachten. Er staan namelijk al 40.000 kilometers op de teller! Sinds jaar en dag rijden we vracht- en bedrijfswagens van Renault Trucks. In de oriëntatiefase keken we ook even naar een ander merk, maar Renault Trucks kwam zeker het beste uit de bus. Ze bieden een hele sterke performance en goede prijs[1]kwaliteitverhouding. Nu zijn we in staat om makkelijker te acteren op de mogelijke groei in onze logistieke tak.”

“We zijn trots op deze mooie, nieuwe serie prachtige bussen. En op het langdurige partnership met BAS Truck Center. Zowel als het aankomt op de aanschaf van nieuwe voertuigen als het onderhoud op ons bestaande wagenpark”, aldus Brands.

De Renault Master Chassiscabine L4 is de langste in haar soort. Dit in combinatie met dubbellucht. De Just Drive laadbak is geleverd met een BÄR laadklep met een capaciteit à 750 KG. Het bijzondere aan deze uitvoering is de laadklep met 2.110 mm platform. Dit komt van pas bij De Bresser Verhuizingen om de lange bedden te transporteren. Daarnaast zijn deze bedrijfswagens uitgerust met 165 PK, PACK comfort en navigatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.