Nieuws

Voor het derde jaar op rij werd onlangs het Sortimo Center van het jaar verkozen. Voor 2017 gaat de trofee naar ASH Carrosserie. Het bedrijf uit Middelharnis, gespecialiseerd in het inrichten en aanpassen van bedrijfswagens, is bijzonder blij met de erkenning.

(vlnr): Theo Daanen, algemeen directeur Sortimo Nederland. Roel Maas, accountmanager ASH Carrosserie, Ruud de Hoop, commercieel directeur Sortimo Nederland.

Sortimo Nederland kent een landelijk netwerk van professionele, vakkundige inbouwstations. Deze partners spelen een belangrijke rol bij de advisering, verkoop en inbouw van de Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Met de uitreiking van de award ‘Sortimo Center van het jaar’ toont Sortimo Nederland zijn waardering voor de kwaliteit van het werk dat de Sortimo-centers dagelijks afleveren.

“ASH Carrosserie maakt al vele jaren deel uit van ons netwerk”, aldus Theo Daanen, algemeen directeur van Sortimo Nederland. “Met hun uitgebreide kennis van onze bedrijfswageninrichtingen, hun goed uitgeruste showroom en werkplaats, én hun vakkundige medewerkers, mag ASH zich met recht Sortimo Experience Center noemen.”

Ruud de Hoop, commercieel directeur bij Sortimo Nederland, vult aan: “Met het steeds verder ontwikkelen van geautomatiseerde bedrijfsprocessen maakt ASH zijn status van professioneel inbouwstation helemaal waar. Dat dit nu resulteert in het winnen van onze award, is daarvan een logisch en terecht resultaat.”

De voorbije jaren investeerde ASH Carrosserie fors, onder meer met een uitbreiding van het verkoop- en montageteam en met de bouw van een nieuwe showroom annex extra kantoorruimte aan het bestaande pand.

“We bieden maatwerk”, zegt Roel Maas, accountmanager bij ASH Carrosserie. “Op het grote scherm in de showroom configureren we samen met de klanten een tekening volledig naar hun wensen. Over de mogelijkheid om inrichtingen in 3D te kunnen ontwerpen, zijn ze heel enthousiast.”

Roel Maas: “We zijn erg blij met deze award én ontzettend trots dat we dit met het hele team hebben bereikt. Maar we blijven natuurlijk niet stilzitten. Om de capaciteit en de kwaliteit in de toekomst te kunnen waarborgen, liggen de plannen voor een verdere uitbreiding bij ASH Carrosserie alweer klaar.”


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.