Nieuws

Bastiaan de Groot nieuwe baas Peugeot Nederland

Bastiaan de Groot (43) zal per 1 januari 2020 benoemd worden tot nieuwe Managing Director van Peugeot Nederland. De Groot is sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor Citroën Marketing in Nederland.

Bastiaan de Groot heeft voordat hij tot de Groupe PSA toe trad 9 jaar (internationale) ervaring opgedaan binnen FCA. In de laatste functies was De Groot eerst CEO van FCA Nordics en vervolgens verantwoordelijk voor FCA in Nederland.

De Groot : “Ik ben zeer verheugd om samen met het team van Peugeot Nederland alsmede het Peugeot dealernetwerk de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het merk te zetten. Dankzij de nieuwe Peugeot modellen, met de nieuwe (e)208, de nieuwe (e)2008 en de aankomende 508/3008 PHEV geeft Peugeot de unieke mogelijkheid om te kunnen kiezen uit diverse aandrijflijnen binnen een krachtig, sportief gamma.”

Bastiaan de Groot neemt hiermee de positie over van Rick Hermanns, voorheen Managing Director Peugeot Nederland, die zijn carrière buiten de Groupe PSA zal vervolgen.

Binnenkort zal de nieuwe Marketing Directeur Citroën Nederland en daarmee de opvolger van Bastiaan de Groot benoemd worden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.