Nieuws

Bedrijfswageninrichtingen worden vaak letterlijk en figuurlijk afgeschreven. Toch kom je ze overal in Nederland tegen: bedrijfswagens met een verouderde inrichting. Ellermeyer lanceert daarom een inruilactie rondom de efficiënte bedrijfswageninrichting van Sortimo. De actie gaat verspilling tegen en levert een klantvoordeel op dat kan oplopen tot duizenden euro’s.

Bij de vernieuwing van het wagenpark hikken ondernemers vaak aan tegen de investering in een nieuwe bedrijfswageninrichting. Daardoor komt het regelmatig voor dat splinternieuwe bedrijfswagens rondrijden met een verouderde en niet langer optimale inrichting. Een gemiste kans, vindt sales & projectmanager Jeroen Ellermeijer van Ellermeyer. “Hoogwaardige bedrijfswageninrichting verdient zichzelf terug. De maatwerkoplossingen van Sortimo zorgen voor meer overzicht, meer productiviteit, meer werkplezier en meer veiligheid. Met onze unieke inruilactie maken wij het extra aantrekkelijk om kennis te maken met het Duitse kwaliteitsmerk en proberen we de elementen van de bestelwageninrichting een tweede leven te geven.”

Wie een bestaande bedrijfswageninrichting – ongeacht merk of leeftijd – inruilt voor een nieuwe Sortimo-inrichting, krijgt bij Ellermeyer een inruilkorting die kan oplopen tot duizenden euro’s. Ellermeyer zorgt er voor dat deze inrichting een 2e leven krijgt in een andere bestelbus. Jeroen Ellermeijer: “Door de hoge kwaliteit lenen oudere Sortimo-inrichtingen zich uitstekend voor een opknapbeurt. Hergebruik is ten slotte de ultieme vorm van duurzaamheid. Op deze manier sluiten we bovendien perfect aan bij de landelijke SIRE-campagne ‘Waardeer het. Repareer het.’

Klik hier om mee te doen aan de inruilactie van Ellermeyer!

Duurzaamheid, degelijkheid en veiligheid zijn de basisingrediënten voor elke bedrijfswageninrichting van Sortimo. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten richt het Duitse bedrijf zich niet alleen op een lange levensduur, maar ook op factoren als kilometerkostprijs en co2-emissie. “Bedrijfswagens worden geselecteerd op basis van een lage kilometerkostprijs en een gunstig brandstofverbruik. Sortimo gebruikt sterke en lichtgewicht materialen. De daarmee behaalde gewichtsreductie zorgt voor brandstofbesparing tijdens elke rit en draagt bij aan vermindering van de co2-uitstoot”, zegt Jeroen Ellermeijer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.