Nieuws

#laatdeeconomieniettotstilstandkomen Dat is de naam en teven de hashtag van een campagne van de Purmerendse Regio Ondernemers. Deze campagne heeft niet alleen als doel om de lokale consumptie aan te wakkeren maar vooral ook het doel om ondernemers aan te sporen te blijven ondernemen en investeren. Bert Jonk Autoverhuur uit Purmerend ondersteunt deze actie.

Robert en Jeroen Jonk bestieren samen op de Baanstee in Purmerend Bert Jonk Autoverhuur. De autoverhuurbranche wordt momenteel  behoorlijk geraakt. “Om een voorbeeld te geven, het verhuren van personenbusjes staat helemaal stil. Dat is ook logisch, want je gaat en mag niet eens met zeven mensen of meer in een busje zitten. De verhuur van koelwagentjes, zoals we dat doen aan Hello Fresh, loopt wel weer lekker door”, vertelt Robert Jonk.

Jonk is een positivo in optima forma. Toch heeft hij wel wat vraagtekens bij de huidige periode. “Ik maak me wel zorgen. Als ik hoor dat ondernemers aanspraak kunnen maken op een lening, denk ik: dat is lekker, die moet je dus ook weer terugbetalen. Terwijl er bij heel veel ondernemers geen euro binnenkomt. Dat schiet dus niet echt op.”

Robert stelt speciaal voor deze campagne twee van zijn bakwagens beschikbaar om te bestickeren met de slogan ‘Laat De Economie Niet Tot Stilstand Komen’.  Deze staan op zichtbare plekken in Purmerend. “We moeten elkaar de helpende hand bieden. Als we dat nou met z’n allen afspreken, zitten we op het goede spoor. Ik hoop dat deze campagne een flinke duw in de goede richting geeft.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.