Nieuws

Smart Cloud is de naam van een nieuw slot voor bestelauto’s. Van den Born carrosserie en Businbedrijf.nl introduceren dit smart bestelwagenslot in Nederland. Het Meroni UFO Cloud smart slot is op vele manieren in te zetten, afhankelijk van de wensen van de fleetmanager.

Mogelijkheden zijn openen via je telefoon, automatisch openen als je in de buurt bent, geografische en tijdszone begrenzing. Daarnaast is het digitaliseren van de originele voertuigsleutels mogelijk, zodat het voertuig ook met de telefoon geopend kan worden. Ideaal voor nachtdistributie. Alles is te regelen en in te zien via een webbased platform op de desktop of via de app.

Het hele systeem is op hoog niveau beveiligd en communiceert met het slot via bluetooth. De integratie van een gezamenlijke poort of toegangsdeur is mogelijk. Het nieuwe Smart CLOUD slot systeem is een stap verder in de ontzorging van de fleetmanager.

Businbedrijf.nl is de grootste webshop in bedrijfswageninrichting. Met activiteiten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland is dit dé webshop wat betreft accessoires voor de bestelbus. Businbedrijf.nl is ontstaan vanuit de activiteiten van Van den Born, een toonaangevende speler op het gebied van op- en ombouw van bedrijfswagens.


1 reactie op “Bestelauto met de smartphone te openen via Smart Cloud

  1. Gino Mayor y gonzalez schreef:

    Ik zou graag meer info over dt product en prijs graag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.