Nieuws

BI-koppeling met C-Track

Gebruikers van het C-Track fleetmanagementsysteem hebben voortaan direct zicht op de prestaties van hun wagenpark. Een koppeling tussen C-Track en de Simbiont business intelligence-oplossing van RedLine Systems maakt dat mogelijk.

De interface die C-Track en Redline hebben gerealiseerd zorgt ervoor dat de planner of wagenparkbeheerder inzicht krijgt in de prestaties van de chauffeurs of buitendienstmedewerkers. Via de BI-koppeling presenteert C-Track verschillende KPI’s die realtime zicht geven op de vertrek- en aankomsttijden, rijgedrag en de verhouding werken-rijden of werk-privé ritten.
“Deze informatie wordt weergegeven in de vorm van vijf KPI-meters”, vertelt Jan Willem Slagt, Business Development Manager bij Redline Systems. “Door op een meter te klikken kan worden ingezoomd op de onderliggende detailinformatie.” Zo geeft één meter aan hoeveel mensen te laat waren. Na een klik op de meter is te zien wie dat zijn. Een andere meter geeft weer hoeveel mensen afwijkend rijgedrag vertonen. Bij doorklikken wordt zichtbaar wie dat zijn en om welke afwijkingen het gaat.

Continu zicht
Voorheen maakte C-Track gebruik van standaard rapportages om informatie over het wagenpark weer te geven. “Dat gebeurde achteraf”, licht Slagt toe. “Door de BI-koppeling onstaat een systeem dat steeds zicht geeft op de huidige status van het wagenpark. Daardoor kan de operatie eerder worden bijgestuurd.”
 

C-Track en Redline Systems presenteren hun gezamenlijke oplossing op de beurs ‘Transport & Logistiek’, die op 1 en 2 april a.s. in de Brabanthallen van ’s Hertogenbosch plaatsvindt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.