Nieuws

Autoverhuurmaatschappij Bo-Rent.nl en Iveco hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van 250 Iveco Daily in 2018. 210 van de nieuwe Iveco Daily’s zullen worden uitgevoerd als gesloten bestelwagens, de overige 40 voertuigen worden opgebouwd met een gesloten laadbak met laadklep. Bo-Rent.nl Autoverhuur kiest onder andere voor Iveco vanwege de uitstraling, prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat er bij de Daily geen AdBlue toegevoegd hoeft te worden om de Euro-6 norm te behalen.

Bo-Rent.nl Autoverhuur heeft voor de vervanging van een aantal voertuigen en uitbreiding van haar wagenpark gekozen voor Iveco. De grootste factor die heeft bijgedragen aan deze keuze is de prijs-kwaliteitverhouding van de Iveco Daily. Tevens hoeven de klanten die de voertuigen zullen huren enkel diesel te tanken. Iveco maakt op de Daily geen gebruik van AdBlue om aan de Euro-VI emissienorm te voldoen. Daarnaast zijn de uitstraling van het voertuig en de onderhoudsvriendelijkheid van groot belang voor Bo-Rent.nl.

Gefaseerd over 2018 zal Bo-Rent.nl Autoverhuur 250 nieuwe Daily’s in ontvangst nemen. Het grootste gedeelte van deze serie voertuigen zal een uitbreiding van de verhuurvloot zijn. De eerste Iveco’s Daily, die uiteraard in de herkenbare rood-wit-gele huisstijl van Bo-Rent.nl zullen worden uitgevoerd, zijn in februari 2018 overhandigd.

Bo-Rent.nl Autoverhuur is onderdeel van de Bo-Mij Groep, in 1974 begonnen als bescheiden ijzerwarenwinkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot concern met een enorm assortiment. Bo-Mij Groep kent vijf divisies waarvan bouwmaterialenverhuur Bo-Rent.nl en Bo-Rent.nl Autoverhuur de bekendsten zijn.

Bedrijven en particulieren kunnen al ruim 35 jaar gebruik maken van de diensten in de verhuur van auto’s, bestelbussen en vrachtwagens die Bo-Rent.nl Autoverhuur biedt. Met 67 vestigingen en een wagenpark van 3000 voertuigen verspreid over Nederland is er altijd een geschikte huurauto of bedrijfswagen in de buurt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.