Nieuws

Bochane Autoverhuur neemt Van Oort Truck Rent over

Met ingang van 15 maart a.s. neemt Bochane Autoverhuur de verhuuractiviteiten en het wagenpark van Van Oort Truck Rent over. Bochane Autoverhuur verstevigt hiermee haar positie als toonaangevende partij in de bedrijfswagenverhuur.

Gezamenlijk beschikken de bedrijven nu over een verhuurvloot van 850 auto’s. Van kleine stadsauto’s tot vrachtauto’s en van dagverhuur tot aan verhuur voor een jaar. Voor de klant blijven aanspreekpunt, kwaliteit en service ongewijzigd. Ook op gebied van de frontoffice, locatie en huisstijl van beide bedrijven worden geen wijzigingen doorgevoerd.

Van Oort Truck Rent is in 1988 ontstaan uit de toenemende vraag van transportbedrijven voor flexibel in te zetten materieel. Van daaruit is Van Oort Truck Rent gegroeid tot een landelijk opererende verhuurder met een jong wagenpark van 200 eenheden.

Bochane Autoverhuur speelt sinds 1993 als onderdeel van de Bochane Groep in op de korte termijn vervoerswens. Hiervoor kunnen klanten bij alle Bochane-vestigingen terecht. De verhuurvloot telt ruim 650 voertuigen. Allemaal duurzame ‘jonge’ huurauto’s, die de klant zorgeloos van A naar B helpen. De Bochane Groep is dealer van Renault, Dacia en Nissan en telt 16 vestigingen. Voor bedrijfswagens heeft de groep aparte business centers. Daarnaast heeft Bochane met Boekhorst Autoschade een universeel schadebedrijf en met Bochane Lease een leasemaatschappij die thuis is in de leasing van alle merken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.