Nieuws

Breman outsourcet wagenparkbeheer naar Wensink

Breman Installatiegroep wil de beheerstructuur van het wagenpark optimaliseren en bovendien een verduurzamingsslag kunnen maken. Daarin is de keuze gemaakt om het beheer van het wagenpark van 780 bedrijfswagens onder te brengen bij Wensink Lease & Services. Breman maakt gebruik van wagenparkbeheer op basis van de werkelijke kosten en blijft eigenaar van het wagenpark.

Door het wagenparkbeheer uit handen te geven aan Wensink Lease & Services heeft Breman een betere controle over kosten, instrumenten voor het verlagen van de uitstoot en het verhogen van de berijdertevredenheid. Op 1 oktober hebben Breman en Wensink Lease hun handtekeningen gezet onder het samenwerkingscontract.

In meer dan 90 jaar is de Breman Installatiegroep met meer dan 1.700 medewerkers uitgegroeid naar een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Zij werken voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgas- afvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt.

Breman wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken. Het toepassen van duurzame technologische oplossingen is daarbij het uitgangspunt. Ten aanzien van duurzaamheid wil Breman in 2025 energiepositief zijn, wat wil zeggen dan er meer energie teruggeven wordt dan verbruikt. In het bereiken van deze doelstellingen heeft het wagenpark een belangrijke bijdrage. Zo is onlangs de eerste elektrische bedrijfswagen in gebruik genomen en volgen er binnenkort diverse elektrische personenauto’s.

Wensink Lease & Services is onderdeel van Wensink Groep en heeft 4.000 leasecontracten, 8.500 reparatie- en onderhoudscontracten en 10.500 verzekeringspolissen. Wensink Lease onderscheidt zich als merkonafhankelijke leasemaatschappij in het makkelijker maken van mobiliteit door persoonlijke dienstverlening, maatwerk en advies. Wensink kent een rijke historie van ruim 30 jaar uitgegroeid tot een dealerholding met bijna 50 vestigingen en ruim 1.300 medewerkers. Wensink biedt een breed scala aan merken, producten en diensten: personenauto’s, bedrijfswagens , trucks, schadeherstelbedrijven, bedrijfswageninbouw en Lease & Services en is dealer van de merken Mercedes-Benz en smart, Ford, Citroën en DS en Kia.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.