Nieuws

BusinBedrijf levert Cargo Slider

BusinBedrijf levert sinds kort haar eigen uitschuifbare vloer voor de bedrijfswagen, de Cargo Slider. Het is nu beschikbaar voor diverse modellen bestelauto’s.

De Cargo Slider uitschuifbare vloer is gemaakt van een degelijk stalen frame op kogellagers, een houten vloer en een aluminium omranding. Het is ontworpen om het in- en uitladen van zware of onhandzame goederen te vergemakkelijken. Tevens zorgt het ervoor dat je alles binnen handbereik hebt, ruim twee derde van de uitschuifbare vloer kan namelijk uitgetrokken worden. Op deze wijze kun je allerlei lading ergonomisch verantwoord laden en lossen, zonder dat je in een onnatuurlijke houding hoeft te tillen.

De uitschuifbare vloer heeft een maximum laadvermogen van 200 kg en beschikt over twee vergrendelingsopties, zo komt de vloer niet ongewenst in beweging.

Met behulp van het meegeleverde montagemateriaal en voorgeboorde gaten kan je de uitschuifbare vloer eenvoudig op een vlakke laadvloer monteren.

BusinBedrijf is een webshop voor iedereen die een bedrijfswagen wil inrichten en ombouwen. In de webshop vind je alles voor de bedrijfswagen. Het complete assortiment bestaat uit meer dan 26.000 productvariaties, waaronder betimmeringen, imperialen, sidebars, opbergmateriaal en meer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.