Nieuws

Mercedes-Benz introduceert een voor Europa nieuw label voor jong-gebruikte bestelauto’s. Mercedes-Benz Certified moeten gebruikers maximale zekerheid en kwaliteit garanderen. Bestelauto’s van Mercedes-Benz die het stempel Certified verdienen, hebben een strenge controle ondergaan op 65 essentiële punten.

Wie voor een Certified-bestelwagen van Mercedes-Benz kiest, profiteert volgens Mercedes van veel voordelen. Zo wordt de auto geleverd met standaard APK, tot wel vierentwintig maanden garantie en minimaal twaalf maanden MobiloVan-pechhulp, ook in het buitenland. Daarbij heeft het voertuig de eerste zes maanden of 10.000 kilometer geen onderhoud nodig. Aanvullend zijn er zeer scherp geprijsde onderhoudsproducten via het ServiceCare-programma beschikbaar. Tevens  kan men vertrouwen op het landelijke netwerk van Mercedes-Benz Van ProCenters.

Op de website van Mercedes-Benz Certified staan honderden gebruikte exemplaren van de Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter, V-Klasse en X-Klasse. Van alle Certified-occasions is de kilometerstand gegarandeerd en is de volledige onderhouds- en schadehistorie bekend. De Vito en Sprinter Certified-modellen zijn voorzien van de Mercedes PRO-adapter, zodat de connectiviteitsdiensten gebruikt kunnen worden.

De Certified-bestelwagens die Mercedes-Benz op voorraad heeft, zijn bovendien binnen vierentwintig uur beschikbaar voor een proefrit. Inruil is mogelijk en ook zijn er legio financieringsmogelijkheden. Kopers kunnen voor dat laatste – en ook voor leasing en verzekeringen – terecht bij Mercedes-Benz Financial Services. Tot en met 30 september 2018 geldt er een actietarief van 3,99 procent rente op alle Certified-bestelwagens die in combinatie met een serviceproduct worden aangeschaft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.