Nieuws

Het is al weer even geleden dat de Citroën Berlingo, Opel Combo en de Peugeot Partner werden uitgeroepen tot International Van of the Year 2019. Nog niet eerder was het Nederlandse jurylid en Bestelauto hoofdredacteur Arjan Velthoven in de gelegenheid de IVOTY-trofeeën te overhandigen aan de Nederlandse importeurs, maar afgelopen week was het eindelijk zover.

Op de Nederlandse vestiging van PSA in Amsterdam stonden de winnende vans gebroederlijk naast elkaar. Een mooie setting voor de officiële overhandiging van de IVOTY-awards aan Citroen Nederland, Opel Nederland en Peugeot Nederland.

Bestelauto-hoofdredacteur Arjan Velthoven, Nederlands lid van de IVOTY-jury, overhandigde de trofeeën voor IVOTY 2019 aan Anne Lobbes, Directeur PR & Corporate Communication van Citroën Nederland, Ellis Blasé, Manager PR, Sponsoring & Corporate Communication van Peugeot Nederland en Jeroen Maas, Manager Public Relations van Opel Nederland.

v.l.n.r. Jeroen Maas (Opel NL), Anne Lobbes (Citroën NL) Bestelauto-hoofdredacteur Arjan Velthoven en Ellis Blasé (Peugeot NL)

De trofeeën werden dankbaar en met een grote glimlach in ontvangst genomen en krijgen een mooi plekje op de diverse Nederlandse afdelingen van het PSA-concern. De vierde trofee, een generieke voor heel PSA, krijgt een nog nader te bepalen ereplek in het pand in Amsterdam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.