Nieuws

Bij de jaarlijkse ‘Sales dealer van het Jaar verkiezing’ van Volkswagen Bedrijfswagens is Den Engelsen Bedrijfswagens uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens Sales dealer van Nederland. Met hoge scores op alle criteria laat Den Engelsen Bedrijfswagens zien dat zij beschikken over medewerkers die bovengemiddeld scoren op kennis, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Elk jaar benoemt Volkswagen Bedrijfswagens een Volkswagen bedrijfswagendealer tot Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het jaar. Deze prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te stimuleren en te inspireren tot topprestaties. De bedrijfswagendealers worden zowel op het gebied van sales als aftersales het hele jaar door beoordeeld. Dit gaat niet alleen om de verkoopprestaties, maar ook om  flexibiliteit in het maken van afspraken, kennis en expertise van medewerkers en klantgerichtheid.

Michel den Engelsen nam in augustus 2019 de vier filialen van MAN in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo en het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven over. Hij gaf toen aan dat het succes van de onderneming onder andere gevormd zou worden door lokale betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Extra bijzonder dus dat deze waarden direct in het eerste jaar beloond worden met deze mooie prijs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.