Nieuws

DKV introduceert Fleet Card

DKV Euro Service introduceert een nieuwe tankkaart, de Fleet Card. Deze kaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton zijn eenvoudig te bestellen in de onlangs gelanceerde webshop, waar bedrijven gemakkelijk en snel het aanbod aan verschillende Fleet Cards kunnen vinden en deze direct kunnen bestellen.

DKV biedt vier verschillende type kaarten aan, die momenteel alleen in Nederland beschikbaar zijn:

  1. DKV FLEET CARD – voor tanken met lichte voertuigen en personenwagens
  2. DKV CARD CLIMATE – voor tanken met klimaatcompensatie
  3. DKV FLEET CARD +CHARGE – voor tanken en laden
  4. DKV CARD CLIMATE +CHARGE – voor CO2-neutraal tanken en laden

Arjan Kleuver is samen met zijn nieuwe collega Dennis Versteeg als account manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van het Fleet Card concept in Nederland. Kleuver: “DKV biedt een unieke waaier aan Fleet Cards voor wagenparkklanten, met zelfs een versie voor CO2-neutraal tanken en laden in één kaart. De Fleet Card is een zogenaamde full service kaart, de gebruiker heeft dus ook toegang tot het uitgebreide DKV pallet aan producten en diensten.”

“Wij nemen de wagenparkverantwoordelijke werk uit handen en bieden een hybride, duurzame en intelligente oplossing tegen lage kosten. Men heeft niet alleen toegang tot het netwerk van tankstations met lijstprijzen maar ook tot het aantrekkelijke pompprijsnetwerk van DKV in Nederland met merken als onder andere Tango, Argos, Amigo, Belt, Shell en Esso. Onze digitale oplossingen maken het beheer van dit alles eenvoudig en transparant en ook nog heel handig; pompprijsstations filteren kan in de DKV App.”

De webshop is te vinden onder ‘shop’ op de Nederlandse versie van de DKV website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.