Nieuws

Dockr biedt nieuwe cargobike aan

Dockr heeft tijdens de duurzame mobiliteitsbeurs Autonomy Paris aangekondigd dat zijn vloot elektrische bakfietsen versterking krijgt van een nieuw model. De Cargoline HT 600 van de Duitse fabrikant Kettler heeft een sportief en wendbaar onderstel, dat door Dockr is voorzien van een geheel nieuw ontworpen, kleinere laadbak.

De Kettler HT 600 bereikt een maximumsnelheid van 25 km/u, wat het model geschikt maakt voor langere ritten. Door de naar achter hellende zadelvork heeft de berijder een sportievere zithouding. Het frame is ook wat kleiner is dan dat van veel andere cargobikes, waardoor de HT 600 zich niet alleen sneller, maar ook wendbaarder door de stad beweegt. Dockr heeft bovendien een nieuwe, handzamere 300 liter-versie van de kenmerkende kunststof laadbak ontworpen, vooral geschikt voor lichtere, middelgrote pakketten. De bak kan worden voorzien van een bedrijfslogo.

De elektrische cargovoertuigen van Dockr zijn ideaal voor het omzeilen van slechte bereikbaarheid, parkeermoeilijkheden en milieuzones van binnensteden. Alle modellen worden geleverd middels flexibele, maandelijks opzegbare all-in huurcontracten die voor elke bedrijfsvoering haalbaar zijn. Dockr biedt preventief onderhoud, pechhulp en verzekering tegen schade en diefstal en regelt bovendien snel vervangend vervoer wanneer nodig, waardoor de bedrijfsprocessen van gebruikers nooit lang stil komen te liggen.

“Iedereen heeft een eigen fietsstijl en met het toevoegen van de Kettler HT 600 aan ons assortiment geven we onze klanten nu nog meer keus,” zegt Nadine van der Hoorn, directeur van Dockr. “Een wat sportievere, wendbaardere cargobike is vooral geschikt voor bedrijven die snel relatief kleine ladingen door de stad moeten vervoeren, zoals flits- en maaltijdbezorgers. Met dit model krijgen deze bedrijven nu nog meer mogelijkheden om te kiezen voor de flexibiliteit en zekerheid van Dockr.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.