Nieuws

Easy Aero dakventilator nu verkrijgbaar

3

Afgelopen najaar demonstreerde Imbema het eerste ontwerp van de Easy Aero dakventilator. Dankzij push- en pulltechniek heeft de Easy Aero een betere ventilatie dan traditionele modellen. En dit is in de markt niet ongemerkt gebleven: inmiddels gingen er al verschillende voertuigen met een Easy Aero de weg op, en dat terwijl de dakventilator pas eind april officieel de verkoop in gaat.

De Easy Aero is een robuuste, geruisloze dakventilator voorzien van unieke push- en pulltechniek. Deze techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie (70m3 /uur) waardoor er altijd voldoende frisse lucht in de bestelwagen is. Muffe lucht, warmte, gassen of dampen zijn hiermee verleden tijd.

Door de krachtige ventilatie is er geen aparte bodemafvoer meer nodig. Dit is een groot voordeel, omdat er niet meer in de vloer van de bus geboord hoeft te worden. Het scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van de bedrijfswagen.

Imbema Transport & Logistiek verbetert met hun expertise en aanbod de veiligheid en efficiëntie van het wagenpark, lading en de mensen op de weg. Samen met haar klanten en leveranciers ontwikkelen zij oplossingen die dat mogelijk maken. Imbema beschikt over een eigen R&D afdeling waar producten worden ontwikkeld, geassembleerd en getest.


3 reacties op “Easy Aero dakventilator nu verkrijgbaar

 1. gerrit post schreef:

  hallo ik ben geïnteresseerd in jullie dak ventilator .
  hoe kan ik die bestellen .en laten plaatsen .
  ik woon zelf in Drenthe .in de plaats Emmen.
  Of kunnen jullie mij hier een adres geven die dat kunnen doen .
  en wat kost hij .
  groetjes Gerrit.

 2. Arjan Velthoven schreef:

  Hallo Gerrit, de dakventilator is verkrijgbaar bij Imbema https://www.imbema.com/transport-en-logistiek/

 3. Marielle schreef:

  Waar in limburg kan ik een ventilatie systeem laten plaatsen op het dak van mijn bestelbus.

  Alvast bedankt, marielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.