Nieuws

Eerste Ford E-Transit voor CWS

CWS Hygiene Nederland neemt de eerste innovatieve E-Transit van Ford Pro in gebruik. De specialist op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne zet de elektrisch aangedreven bedrijfswagen bij de sanitaire dienstverlening in de regio Deventer in. CWS verwacht op korte termijn nog eens twaalf E-Transits in gebruik te nemen.

CWS waarborgt de hygiëne en verzorgt de inrichting van toiletruimtes met haar dispensers. Servicemedewerkers van CWS zijn dagelijks onderweg om bedrijven te voorzien van bijvoorbeeld zeep, handdoekrollen en toiletpapier. Daarbij hanteert CWS een duidelijke duurzaamheidsstrategie. “Het waarborgen van goede hygiëne, in combinatie met duurzame sanitaire voorzieningen, is de laatste jaren steeds belangrijker,” verklaart Monique Visscher, Fleet Coordinator van CWS Hygiene. “Tegelijkertijd maken we ook op een andere manier werk van een schonere, gezondere en veiligere toekomst. Zo streven we nadrukkelijk naar het terugbrengen van de CO2-uitstoot van ons wagenpark. Ook daarvoor is de praktische E-Transit een perfecte oplossing. Daarbij speelt zeker mee dat we al zo’n zes jaar samenwerken met Ford. In die tijd zijn we overtuigd geraakt van de kwaliteit van de voertuigen én van de service van de organisatie.”

De nieuwe E-Transit van Ford Pro zet de toon in zijn segment. De accucapaciteit van 68 kWh is goed voor een rijbereik (WLTP) tot wel 317 kilometer. Met de unieke ProPower Onboard-functie zijn gereedschap, lampen, laptops en koelaggregaten op locatie van stroom te voorzien.

V.l.n.r.: Daan Koppert van Ford Nederland, Willem Tackenberg van Van Mossel, Monique Visscher van CWS en Ivor Vermeer van Ford Nederland

Ook met elektrische aandrijving is de Transit er in een groot aantal uitvoeringen. Er is keuze uit verschillende vermogensversies, wagenlengtes, dakhoogtes en laadvermogens. Naast de gesloten bedrijfswagen zijn er ook versies met dubbele cabine en chassis-cabine. Elke E-Transit heeft een rijke standaarduitrusting met onder meer Electronic Air Temperature Control, Keyless Start, verwarmde stoelen en de Quickclear voorruit. De geringe onderhoudsbehoefte is een belangrijke factor in gunstige gebruikskosten.

Het standaard FordPass Connect Modem biedt voor onbeperkte tijd toegang tot de diensten van FordPass Pro. Ook een jaar lang toegang tot het FordPass-laadnetwerk en een jaarabonnement op Ford Telematics zijn inbegrepen. Hiermee en met het Ford Connected Navigation System (standaard op de Trend-uitvoeringen), dat de bestuurder nauwkeurig informeert over de resterende actieradius, laadmogelijkheden, de verkeerssituatie en vrije parkeerplaatsen is de E-Transit nog efficiënter in te zetten. Ook is de E-Transit voorzien van het nieuwste op het gebied van assistentiesystemen. Bij dat alles biedt Ford Pro een compleet pakket oplossingen voor software, laden, service en financiering. Dit helpt klanten bij het optimaliseren van de productiviteit en prestaties van de E-Transit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.