Nieuws

Ook in 2018 staat autoverhuurbedrijf Europcar als officiële partner van de Vierdaagse Nijmegen klaar voor alle wandelaars. In 2017 toverde het merk de bekende bezemwagen om tot ‘Benenwagen’ en ook dit jaar zijn de opvallend vormgegeven ‘Benenwagens’ van Europcar aanwezig op het evenement. Die hebben dit jaar een nieuw design.

Sinds 2017 is Europcar verbonden aan de Vierdaagse Nijmegen. Onderdeel van de samenwerking is dat het autoverhuurmerk de bezemwagens van het evenement aan de organisatie levert en omdoopt tot ‘Benenwagens’: opvallend vormgegeven Europcar-bussen waarmee gestrande deelnemers teruggebracht worden naar start/finish. Dit jaar zijn er op de ‘Benenwagens’ tientallen wandelende benen te zien en is het kenmerkende aanzicht van de Waalkade met de Waalbrug afgebeeld. ‘Na de succesvolle introductie van de ‘Benenwagen’ in 2017 verbinden wij ons ook dit jaar weer graag aan dit fantastische evenement met zo’n gezellig en enthousiast publiek. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als wandelaars echt niet meer verder kunnen, maar voor hen staan wij klaar met onze bussen’, vertelt marketingmanager Wietske Aaftink van Europcar Nederland.

De bezemwagen van de Vierdaagse Nijmegen wordt ook in 2018 omgetoverd tot de ‘Europcar Benenwagen’.

Europcar is een franchisenemer van Europcar International en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 140 landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met 36 vestigingen, en een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoForGreen label aan waaronder uitsluitend hybride auto’s vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.