Nieuws

EVBox en TSG samen in laadoplossingen

EVBox Group gaat een samenwerking aan met TSG als reseller en servicepartner in 30 Europese landen. Met de hulp en ervaring van TSG, kan EVBox Group laadoplossingen bieden aan klanten in Europa, inclusief installatie en service. De samenwerking omvat de verkoop, installatie en het onderhoud van de reguliere laadpalen en snelladers van EVBox Group. Daarbij worden ook diensten op maat verleend. Dankzij de expertise van TSG op het gebied van installatie, inbedrijfstelling en onderhoud, kunnen eigenaars van wegrestaurants, tankstations en wagenparken profiteren van de alles-in-een-laadoplossingen van EVBox Group.

EVBox Group traint de installateurs van TSG voor de succesvolle oplevering en het onderhoud van laadoplossingen door heel Europa. Klanten die op zoek zijn naar één enkele leverancier voor hun laadoplossingen hebben veel baat bij deze samenwerking, waarbij ze alle ondersteuning krijgen die nodig is om hun bedrijf te elektrificeren. De samenwerking heeft intussen al laadoplossingen geleverd aan klanten in Nederland, Frankrijk, Denemarken en Kroatië.

Jean-Marc Bianchi (President en CEO van TSG Group): “Deze strategische samenwerking met EVBox Group is een belangrijke stap voor TSG om dé serviceprovider in de elektrische mobiliteitsindustrie te worden. EVBox Group’s aanbod van laadoplossingen, samen met haar wereldwijde netwerk van klanten en partners, gaat perfect samen met TSG’s organisatie, waarden en klantenbestand. Door middel van partnerschappen met belangrijke spelers op het gebied van duurzame mobiliteit, zoals EVBox Group dus, legt TSG de basis voor een sterke, blijvende positie in de multi-energie en mobiliteitsindustrie.”

“Het is mooi om te zien dat TSG Group en EVBox Group met deze samenwerking alles-in-één-laadoplossingen kunnen bieden aan klanten in heel Europa. Als ‘one-stop-shop’, met onze laadoplossingen, maakt TSG de overstap naar elektrische mobiliteit zo eenvoudig mogelijk voor haar klanten en energieleveranciers. EVBox Group ondersteunt TSG graag met de expertise en oplossingen, zodat de installateurs van TSG bedrijven kunnen helpen elektrificeren”, aldus Kristof Vereenooghe, President en CEO van EVBox Group.

 TSG Group is actief in 30 landen en is de Europese leider van oplossingen en diensten voor openbare en particuliere energienetwerken voor mobiliteit. TSG Group realiseerde in 2020 een omzet van ongeveer 650 miljoen euro en heeft momenteel meer dan 4.000 in dienst. Met hun erkende expertise in nieuwe mobiliteitsenergie (elektriciteit, aardgas, waterstof en biobrandstoffen) is de missie van TSG om haar klanten te ondersteunen bij het beheren en transformeren van hun energienetwerken en de ontwikkeling van duurzame mobiliteit mogelijk te maken.

TSG is een particulier bedrijf, eigendom van het management en het HLD-familiefonds, beiden met dezelfdelangetermijnvisie. Deze financiële structuur is essentieel om TSG de strategische focus en financiële middelen te biedenvoor het ondersteunen vaneen duurzame groei, zowel in bestaande als in nieuwe segmenten. De missie van TSG is om de grootstetechnische dienstverlener voor duurzame mobiliteit te worden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.