Nieuws

EVO

EVO behartigt de logistieke belangen van 30.000 bedrijven die goederen te vervoeren hebben. Met elkaar zijn de leden van EVO verantwoordelijk voor 1,3 miljoen banen en meer dan 70 procent van alle goederenverplaatsingen in Nederland, inclusief import en export, over weg, water rails en door de lucht.

EVO maakt samen met haar leden een vuist voor ondernemend Nederland. Files? Onnodig strenge regels? Onvoldoende marktwerking? Wij zorgen ervoor dat uw belangen op het netvlies staan van beleidsmakers. Vanuit Den Haag, maar ook in de regio en in Brussel.

De specialisten van EVO’s Ondernemersservice helpen leden verder met al hun vragen over bijvoorbeeld wet- en regelgeving in het vervoer, milieu, internationale leveringscondities en fiscale zaken.

Onze bedrijfsadviseurs staan leden bij met complexere vraagstukken op het gebied van onder andere vervoer, magazijninrichting, ketenlogistiek en kostenontwikkeling. Met hun adviezen zorgen zij ervoor dat bedrijven meer rendement uit hun logistieke organisatie halen.

EVO is marktleider als het gaat om opleidingen intern transport. Behalve opleidingen op vmbo- en mbo-niveau is er de EVO-Hogeschool met studieprogramma’s op (post)hbo-niveau voor ambitieuze logistieke medewerkers en leidinggevenden. Onze docenten komen uit de praktijk.

Meer informatie vindt u op de website van EVO


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.