Nieuws

Fiat maakt het makkelijker bestelauto te kiezen

Fiat en Fiat Professional vereenvoudigen de reeksen om een ​​nog directere en intuïtievere klantervaring te bieden . Voor het eerst laten de twee merken klanten in slechts drie eenvoudige stappen een nieuwe auto of een nieuwe lichte bedrijfswagen kiezen, zowel online op de commerciële website van het merk als offline bij dealers.

Met het nieuwe assortiment hoeft de klant alleen maar te beslissen hoe hij zijn auto wil karakteriseren door het model, de kleur en de uitrustingspakketten te kiezen om zijn nieuwe voertuig te configureren. Er zijn drie verschillende uitrustingspakketten beschikbaar (Style, Tech en Comfort), die de smaak weerspiegelen en voldoen aan de behoeften van Fiat-klanten. De pakketten zijn ontworpen om niet dezelfde inhoud op verschillende pakketten aan te bieden, zodat ze zonder beperkingen of complicaties voor de klant met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Ten slotte biedt Fiat, om nog meer aan de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen, een eenvoudige maar complete oplossing: een topversie die de meest uitgeruste en complete uitstraling vertegenwoordigt die beschikbaar is op alle modellen. Deze volledige versie bevat alle inhoud van de drie pakketten plus andere functies.

De nieuwe logica van het gamma is overgenomen door Fiat Professional door op een specifieke manier het concept van vereenvoudiging te ontwikkelen dat door Fiat wordt toegepast. Daarom zullen zelfs bedrijfsvoertuigen beschikbaar zijn in een enkele set-up, maar gezien de complexiteit en specificiteit van elk voertuig, zal het aanbod verschillende soorten carrosserieën en speciale “fit for mission”-pakketten omvatten om het product aan te passen aan de verschillende professionele behoeften van klanten. .

De pakketten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoofdcategorieën – “Capabilities and Conversion”, “Comfort and Functionalities”, “Safety and Driving Support” en “Style”. De verschillende packs kunnen worden verrijkt met individuele uitrusting om een oplossing-op-maat dan wel eentje gebaseerd op  specifieke professionele behoeften te creëren. 

Inmiddels is in het Portugese Mangualde gestart met de serieproductie van de nieuwe Fiat Doblò.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.