Nieuws

Bedrijfswagenverhuurder WDM Autoverhuur uit Nieuwegein verjongt zijn wagenpark met 11 nieuwe Opel bedrijfswagens, geleverd door Van Vliet Woerden. Een groot gedeelte van de instroom wordt ingegeven door groei. “Na een jarenlange stabiele basis met wagenpark en klanten, ligt de focus nu op groei . We richten ons hierbij in eerste instantie op de directe omgeving van Nieuwegein/Utrecht”, aldus directeur Hans Klaassen.

Arjan van Vliet,  eigenaar Autobedrijf autocentrum van Vliet Woerden; Wesley van Ingen, accountmanager bedrijfswagens Autobedrijf  autocentrum van Vliet Woerden; Hans Klaassen, directeur WDM autoverhuur Nieuwegein; Cor van Wijkhuizen, technisch specialist van het 1e uur WDM autoverhuur Nieuwegein

WDM Autoverhuur staat bekend om zijn excellente wagenpark en de service die het aan klanten verleent. “Een particulier kan voor al zijn verhuizingen ook bij WDM autoverhuur terecht. Niet alleen voor een verhuiswagen maar ook voor alles wat hierbij komt kijken zoals een steekwagen, verhuisdekens, spanbanden etc. Voor de zakelijke klant hebben we onze uniek haal en breng service. Wij brengen en halen de bestelauto’s op elk gewenst adres in de regio. Ook voor speciaal vervoer zoals, dubbelcabine, personenbussen en vrachtauto’s kan de klant bij WDM Autoverhuur terecht”, aldus Klaassen.

“In de autoverhuur is flexibiliteit en snelheid belangrijk. WDM Autoverhuur werkt samen met partners die snel op activiteiten en calamiteiten inspelen. Autobedrijf Autocentrum van Vliet uit Woerden is een van deze bedrijven die dit begrijpt en veel ervaring heeft met bedrijfswagens. Vandaar ook de uitbreiding met de 11 nieuwe Opels in het wagenpark, te weten zes Movano’s met een laadbak + lift, een Vivaro, twee Combo’s en twee Movano’s gesloten bestel”, aldus Klaassen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.