Nieuws

Foto’s: Dit is de Mitsubishi Express!

In 2018 trad Mitsubishi toe tot de Renault-Nissan alliantie en daar is nu de eerste vrucht zichtbaar van: de Mitsubishi Express. Zoals al eerder duidelijk werd is dat een direct afgeleide van de in Europa leverbare Renault Trafic.

Niet meteen naar de dealer rennen nu, want de Mitsubishi Express is enkel leverbaar in Australië en Nieuw-Zeeland. Dat betekent dus enkel versies met het stuur aan de rechterzijde. Uiterlijk en ook van binnen lijkt de Mitsubishi natuurlijk als twee druppels water op de Renault, enkel de Mitsubishi-logo’s onderscheiden de Express van zijn familieleden. In Europa heeft de Trafic ook nog familie in de Nissan NV300 en de Fiat Talento. In Australië en Nieuw-Zeeland is de Trafic ook leverbaar. De Mitsubishi Express wordt in Oceanië leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, maar ook met een automatische transmissie, zeer gewenst in dat werelddeel.

Elke Mitsubishi Express begint zijn leven met een lange reis, want de auto wordt net als de andere varianten geproduceerd in de Renault-fabriek in Sandouville.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.