Nieuws

Foto’s: Een elektrische Porsche als bestelauto?

Onder de titel ‘Porsche Unseen’ publiceert Porsche voor het eerst ontwerpstudies van 2005 tot 2019 die tot nu toe achter slot en grendel werden bewaard. De sportwagenfabrikant toont spectaculaire visioenen van 15 verschillende auto’s. Een daarvan is een spectaculaire bestelauto!

Porsche ontwierp het concept ‘Renndienst’ in 2018 als personenbusje voor zes personen, maar zonder veel fantasie zie je dit model ook voor je als bestelauto.

Het ontwerpteam ontwierp met de Renndienst een futuristische “space shuttle” met interessante proporties. De studie laat zien hoe het Porsche-design DNA met zijn karakteristieke oppervlaktemodellering kan worden overgedragen op een onbekend voertuigsegment voor het merk. In het interieur vinden de passagiers een comfortabele en modulaire cabine. De bestuurder zit in een centrale bestuurdersstoel. De volledig elektrische aandrijving bevindt zich onder in de auto. Hierdoor kunnen de passagiers genieten van een onverwacht royale ruimte en reiservaring in combinatie met een Porsche-achtige flair.

Voor de foto’s zette Porsche de ‘Renndienst’ nog even naast een historische Volkswagen T1. Wat een plaatje(s)!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.