Nieuws

Ford brengt zeer sportief ogende, op de rallysport geïnspireerde uitvoeringen van de Transit Custom en Transit Connect bestelauto’s op de markt. Designspecialst MS-RT ontwierp de speciale Transit bestelauto’s voor een select aantal Europese markten, waaronder Nederland!

De MS-RT Transit Custom en Transit Connect hebben een styling die is geïnspireerd op de M-Sport Ford World Rally Team Fiesta WRC auto. Om het geheel lekker sportief te laten ogen zijn er ook nog eens bijzondere kleuren te bestellen. Dat komt dan nog eens bij de gerestylede grille, bumpers die uitlopen in brede wielkasten en grote luchtinlaten. Aan de zijkanten vallen de 18 inch OZ Racing wielen op, en de zijskirts. De achterzijde heeft een geïntegreerde diffuser en een dakspoiler. De Transit Custom heeft twee uitlaten, de Transit Connect maar liefst vier. In het interieur overheerst leer, met hier en daar een carbon accentje.

De motorisering kan met zo’n powerful ogende auto natuurlijk niet achterblijven. De MS-RT Transit Custom krijgt Fords 2.0 liter EcoBlue diesel met 185 pk en 415 Nm koppel. De MS-RT Transit Connect krijgt een 1.5 liter EcoBlue diesel met 120 pk en 270 Nm koppel. Beide auto’s zijn zowel met handgeschakelde als automatische transmissie te krijgen. Van de Transit Custom is naast een gesloten bestelauto-versie ook een dubbele cabine uitvoering verkrijgbaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.