Nieuws

Foto’s: Politie koopt 27 Renaults Master

1

De Nederlandse politie neemt 27 exemplaren van de Renault Master in gebruik. Renault Nederland heeft een aanbesteding gewonnen voor de levering van nieuwe politievoertuigen die worden ingezet als mobiel kantoor tijdens (grote) verkeerscontroles.

De Renault Master L3H3 met 170 pk dieselmotor met Quickshift-automaat kwam in de competitie als beste uit de bus in de categorie ‘grote bestelwagens’.

Het eerste exemplaar werd in februari aan de politie gepresenteerd door Renault Nederland, samen met Renault dealer Autobedrijf Oving Zwolle en conversiepartner ModiForce. De resterende 26 voertuigen worden de komende maanden gefaseerd geleverd.

De nieuwe Renault Master staat sinds september 2019 bij de Nederlandse dealers voor prijzen vanaf 23.390 euro. Het grootste model in het lichte bedrijfswagenaanbod van Renault is op alle fronten vernieuwd en heeft een uitgesproken stijl met een opvallende, verchroomde grille en C-vormige LED-dagrijverlichting. De Master is verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende versies om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van klanten, óók aan die van de politie.

1 reactie op “Foto’s: Politie koopt 27 Renaults Master

  1. jef Slijderink schreef:

    Ben zelf bezitter van de Master maar Renault zou voorop moeten lopen met een electrische Master met een acciradius van minimaal 250 km.

    Het huidige model is alleen geschikt voor stadsdiensten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.