Nieuws

Foto’s: Speciale Caddy voor Chance@Home

De afdeling Chance@Home van Isala ziekenhuis in Zwolle heeft onlangs de sleutels van een nieuwe Volkswagen Caddy in ontvangst genomen. Wensink Inbouw heeft deze Caddy voorzien van efficiënte bedrijfswageninrichting. Daarmee is het, als het ware, een ziekenhuis op wielen.

De afdeling Chance@home van Isala Hartcentrum uit Zwolle geeft patiënten thuis dezelfde behandeling als in het ziekenhuis.

Annechien Prinsen, coördinator van Chance@Home, licht toe: “We bezoeken patiënten van de afdelingen cardiologie en longgeneeskunde. Hiervoor komen we bij hen thuis. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week op pad. Een efficiënt ingerichte bedrijfswagen is dus een must!”

Niek Smit, manager Wensink Inbouw, vertelt meer over de op maat gemaakte bedrijfswageninrichting. “We hebben deze Volkswagen Caddy voorzien van veel handige snufjes, zodat de medewerkers van Chance@Home zo optimaal mogelijk kunnen werken. Denk hierbij aan: een verhoogde laadvloer waaronder kratten met apparatuur geplaatst kunnen worden, een ladeblok met daarin verschillende laden voor medicatie en dergelijke én een uitschuifplateau bij de schuifdeur. Eigenlijk een soort ziekenhuis op wielen dus!”

Smit legt uit wat deze bedrijfswagen verder zo uniek maakt: “Ieder inbouwproject is natuurlijk een project op zich. Maar deze bedrijfswagen is extra bijzonder. Hiervoor hebben we namelijk iets gemaakt wat voorheen nog niet op de markt was: een Aluca lade voorzien van een slot! Openen gaat met een afstandsbediening.” Prinsen vult aan: “In deze lade kunnen we speciale medicijnen en andere kostbare spullen bewaren. De lade is met geen mogelijkheid open te krijgen door onbevoegden. Niet alleen uniek, maar ook nog eens extra veilig dus!”

Annechien Prinsen is erg tevreden over de samenwerking. “De Volkswagen Caddy is geleverd door POUW Zwolle. Nadat we ‘m daar hebben opgehaald, hebben we ‘m bij Wensink Inbouw afgeleverd. Iets meer dan een week later was alles helemaal klaar en konden we ‘m weer ophalen! Alles verliep erg vlot en soepel.” Ook Niek Smit is erg tevreden met de samenwerking. “Door onze gezamenlijke inspanningen kunnen de medewerkers van Chance@Home op een prettige manier patiënten thuis, in hun vertrouwde omgeving, voorzien van passende zorg. We zijn trots hieraan bij te kunnen dragen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.