Nieuws

Foto’s + VIDEO: Slimme Kia e-Soul servicewagen

Van Mossel Automotive Groep en Isfordink Olst bedrijfswageninrichting presenteren de Kia e-Soul Service, een elektrische bedrijfswagenuitvoering van de Kia e-Soul personenauto. Die heeft een WLTP actieradius tot 452 km en een flexibele inrichting voor de laadruimte.

Bij veel ondernemingen leeft de wens om het bedrijfswagenpark verder te verduurzamen. In de praktijk werd de transitie vaak geremd door de beperkte actieradius van de beschikbare elektrische voertuigen. Met de Kia e-Soul Service biedt Van Mossel Automotive Groep nu een zero emission bedrijfswagen, die onmiddellijk inzetbaar is in de dagelijkse werkroutine. Helemaal nieuw is het idee natuurlijk niet, want Kia zelf biedt ook al een cargo-versie van de Kia e-Soul.

In samenwerking met Isfordink Olst bedrijfswageninrichting wordt een full elektrisch Kia e-Soul personenwagen vakkundig omgebouwd tot een bedrijfswagen met een laadruimte van liefst 1,35 m2. Het veilige scheidingsrek tussen de laadruimte en de voorstoelen zorgt voor een goede bescherming van de bestuurder en bijrijder.

Dankzij lichtgewicht materialen als aluminium en kunststof blijft de actieradius optimaal behouden. De aluminium bedrijfswageninrichting is bovendien volledig modulair: de samenstelling is exact af te stemmen op de werkzaamheden.

Bij de ombouw worden onderdelen als achterbank en bekleding met zorg gedemonteerd. Hierdoor is de auto zonder problemen terug te bouwen naar een 5-zits personenversie. De conversie heeft geen invloed op de restwaarde bij een leaseconstructie. Ook wanneer de e-Soul is omgebouwd tot bedrijfswagen, blijft hij op geel kenteken en volledig BPM-vrij.

De Kia e-Soul Service is ontwikkeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. De modulaire bedrijfswageninrichting is snel en makkelijk bereikbaar via de achterklep en beide zijdeuren. Het speciale snelsluitsysteem maakt het mogelijk om de inrichting snel te demonteren of de indeling aan te passen als het werk hierom vraagt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.