Nieuws

Gratis roetfilter op Ford Transit

Ford monteert tot nader order gratis een roetfilter op alle modellen van de Transit.

De Transit is leverbaar met zeven common-rail dieselmotoren, met vermogens die variëren van 85 tot 200 pk. “De Ford Transit is één van de weinige bestelauto´s op de markt waarvan alle beschikbare dieselmotoren leverbaar zijn met een af-fabriek roetfilter. Ford vervult hiermee binnen de bedrijfsautosector een voortrekkersrol,” verklaart Hans Schep, Algemeen Directeur van Ford Nederland.

Dankzij de Nederlandse overheidssubsidie van 400 euro wordt een deel van de meerkosten van af-fabriek roetfilters door de overheid vergoed. Om dit initiatief van de overheid extra kracht bij te zetten, vult Ford tot nader order de meerkosten van het roetfilter boven de subsidie aan, waardoor het gesloten af-fabriek roetfilter voor de Transit-klanten geheel gratis is.

“Duurzaam ondernemen is van groot belang,” licht Hans Schep toe. “Niet alleen omdat je als ondernemer je verantwoordelijkheid moet nemen, maar ook omdat ondernemers er bijvoorbeeld voor moeten zorgen dat ze nu én in de toekomst met hun bedrijfsauto´s toegang krijgen tot de milieuzones in en rondom de grote steden. De gratis af-fabriek roetfilters op alle Ford Transit dieselmodellen zijn dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een gezonde en duurzame bedrijfsvoering.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.