Nieuws

Maaltijdboxbezorger HelloFresh weet als geen ander dat efficiënte bezorging van groot belang is voor de productbeleving bij klanten en heeft daarom gekozen voor de telematica-oplossing Moove Connected Mobility.

“HelloFresh levert wekelijks een box vol verse ingrediënten aan huis van de beste kwaliteit. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk thema en daar is de maaltijdboxleverancier op verschillende manieren mee bezig. ‘Het is voor ons naast het zorgvuldig selecteren van de ingrediënten belangrijk om onze logistieke processen, inclusief vervoer, zo efficiënt mogelijk in te zetten”, aldus Thomas Stroo Head of Logistics van HelloFresh. “Daar helpt Telematica ons bij. In Moove hebben wij een partij gevonden die samen met ons naar de juiste oplossing kijkt. Naast telematica en reporting geven zij ook concreet advies, denken mee en helpen bij de implementatie.”

Links Thomas Stroo (Head of Logistics Hello Fresh) en rechts Han Arts (Sales Director Moove Connected Mobility)

Alle auto’s worden uitgerust met realtime telematicasoftware. Hiermee wordt data verzameld over onder meer gordelgebruik, temperatuur van de lading, accu-status, locatie en het onderhoud van de auto’s. Met twee belangrijke resultaten: meer veiligheid en kostenbesparing. “Omdat klanten via het Moove cloud-ecosysteem direct inzicht krijgen, kunnen ze veel eerder bijsturen. Zo kun je de veiligheid van medewerkers verbeteren, schade- en onderhoudskosten beperken en brandstof- en stroomkosten verlagen, vaak met wel 15 procent”, aldus Han Arts Sales, Director van Moove.   

Moove Connected Mobility is een expert op het gebied van automotive telematica en car sharing. In samenwerking met Geotab verbinden ze voertuigen met het internet en ontsluiten zij een breed scala aan relevante data. Moove heeft op dit moment ruim 10.000 connected voertuigen en is actief in twintig landen. Moove maakt onderdeel uit van AutoBinck Group. Een familiebedrijf uitgegroeid tot een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt met veelzijdige mobiliteitsbedrijven gericht op de mobiliteit van morgen. Het bedrijf heeft een van omzet van 1,3 miljard euro (2017), is actief in 8 Europese landen en heeft 2.700 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.