Nieuws

Hertz levert Sprinter aan BNR Nieuwsradio

BNR en Hertz zijn een tweejarige samenwerking aangegaan op gebied van het wagenpark. Daarmee is de samenwerking gecontinueerd. Met vier Toyota’s, een Lexus en een Mercedes-Benz Sprinter staan zowel de BNR-verslaggevers als het productieteam in no-time voor de deur van zakelijk Nederland.

Hertz-directeur Henk van den Helder en hoofdredacteur Sjors Fröhlich schudden elkaar bij de hoofdingang van de FD Mediagroep de hand waarmee de overdracht van de wagens officieel een feit was.

Sjors Fröhlich: “Ik ben erg content met deze hybride auto’s. Zowel de Toyota C-HR als de Lexus NX300H stellen onze BNR-verslaggevers in staat het nieuws te maken met zo min mogelijk footprint. En met de Mercedes Sprinter brengen wij dankzij Hertz de BNR locatie-studio bij bedrijven door heel Nederland.”

De gedeelde liefde voor auto’s – BNR heeft een wekelijkse Autoshow en een podcast over auto’s (Petrolheads) – en de overlap in doelgroepen vormen de basis voor de samenwerking. Henk van den Helder: “Ik ben blij met het voortzetten van onze samenwerking, de auto’s zien er geweldig uit en de merken BNR en Hertz passen goed bij elkaar, niet in de laatste plaats omdat we dit jaar allebei een jubileum te vieren hebben.” BNR en Hertz bestaan in september respectievelijk twintig en honderd jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.